Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

2.125.000 de dolari - atât costă cel mai scump medicament aflat în prezent pe piaţă, abia lansat de o companie elveţiană.

Este vorba de un tratament revoluţionar pentru atrofia musculară spinală. Boala afectează unul din fiecare 10 mii de bebeluşi, care se nasc fără posibilitatea de a-şi controla muşchii. Simptomele sunt paralizie, probleme respiratorii şi dificultăţi la înghiţire. În cazurile grave, speranţa de viaţă este de doar câteva luni. Medicamentul înlocuieşte gena defectă care provoacă boala şi are o eficienţă foarte mare dacă este administrat la scurt timp după naştere.

Integral pe Digi24



Comentarii

Kuminecăturile Gemene Ecce vorba de un tratament revoluționar pentru tratamentul fisurilor la sfinkter. Ecce afectate toate specimenele Homo Superior, kuriștii inclusiv cei care doar se trage pe kur și nu primește șpițuri în găoază. Medicamentul ecce un supozitor care înlocuiește gena defectă a fomiștilor și dă posibilitatea neprihăniților de căcat să înbuce altfel. Are o eficacitate foarte mare dacă ecce administrat la scurt timp după facere.

25 mai 2019 13:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.