Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Silicon Valley este renumit pentru că produce mii de oameni de succes, schimbând lumea. Unul dintre ei, un bucureştean, a devenit cel mai tânăr milionar, potrivit Forbes. Industria tehnologică este una dintre cele mai rapide şi mai profitabile industrii din lume, iar cei care au talent pentru software, codificare, instrumente digitale sau orice altă tehnologie, San Francisco Bay Area din California pot face avere. Potrivit celui mai recent raport, Silicon Valley va produce un milion de milionari până la sfârşitul acestui an, un nou record pentru zona Bay. Unul dintre ei este Sebastian Dobrincu, care la numai 20 de ani, a spart recordul de vârstă., devenind unul dintre cei mai tineri milionari pe care Silicon Valley i-a creat vreodată.

Integral pe AdevărulComentarii

v As crede ca acesti milionari romani din SUA, ar trebui sa infiinteze sucursale si in Romania, deoarece au aratat ca stiu sa conduca o afacere.

25 mai 2019 23:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.