Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După ce a fost achitat într-unul dintre cele mai voluminoase dosare penale privind traficul de comori dacice furate din Sarmizegetusa Regia, Radu Horia Camil a primit o nouă veste bună, la finalul unui proces în care a fost judecat pentru tranzacţii ilegale ale unor scuturi antice preţioase, a 145 de kosoni de aur şi a două tabule antice de bronz.

Curtea de Apel Alba Iulia a decis achitarea lui Radu Horia Camil, românul condamnat în urmă cu un an de Tribunalul Hunedoara pentru traficarea a două „scuturi dacice de paradă”, a 145 de kosoni de aur şi a unor tabule antice din bronz. Camil a mai fost judecat într-un dosar al aurului dacic, în care a fost acuzat de traficarea a două brăţări de aur şi a mai multor tezaure de artefacte preţioase.

Integral pe AdevărulComentarii

v Asta este justitia din Romania, care in cazul aceloras probe declara un om este vinovat, iar ulterior nevinovat? Ma intreb, acest om a vindut comorile Dacice fara a avea acte?

25 mai 2019 23:14

Kuminecăturile Gemene Incultule, capodopera românului altfel de care vorbești tu se numește "Autismul Căcănarului"! Ecce mai valoroasă decât orice chiloți de tablă aurie pot dezgropa pizdacii din Sarmisegetuza...

25 mai 2019 11:59

Ecce Kurrupt Uluitor. Căcănarii i-a dat drumul pizdacului penal care căuta comori și le vindea. Trebuia să le doneze gratis ministerului tehnocrăcănat al culturii. Acuma după repatrierea comorilor pizdace ministerul nu mai are bani să cumpere Cumințenia Căcatului... Ce nenorocire!

25 mai 2019 11:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.