Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Telespectatorii au ales ultimii patru finalişti de la „Românii au talent“ 2019, în timp ce juriul a avut şansa de a salva un al cincilea concurent şi de a oferi un wild card. Tot vedetele au fost cele care au propus şi două numere pentru premiul de originalitate.

Corul de copii al Operei Naţionale, care a interpretat „Bohemian Rhapsody“, a fost preferatul publicului în a doua gală live „Românii au talent“. Al doilea în preferinţele telespectatorilor a fost dansatorul Aris Negoiţă, puştiul de 8 ani care a primit Golden Buzz-ul de la Smiley şi Bartoş, prezentatorii show-ului. În finala „Românii au talent“ au mai fost trimişi prin votul celor de acasă balerina Elena Gibson (42 de ani) şi cântăreţul Anton Joseph (24 de ani). Juriul a avut şansa de a salva un concurent, iar alegerea a fost Isabela Stănescu, fata de căldărari care cântă operă.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.