Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Co-preşedintele USR-PLUS, Dan Barna, a anunţat, vineri, la mitingul din Bucureşti, că Alianţa va avea candidat la alegerile prezidenţiale.

Dan Barna a anunţat, vineri seara, la Bucureşti că obiectivul USR-PLUS este ca într-un an şi jumătate să dea României un preşedinte şi primul ministru, dar şi primarul Capitalei.

Integral pe MediafaxComentarii

Kuminecăturile Gemene Expertul tehnocrăcănat de pișat apoi a declarat: Klaussfinkter Wurst Johannis s-a făcut de căcat!

25 mai 2019 10:17

Ecce Kurrupt Bârnă a strâmbat din nas inițial și a zis că ecce prea concentrat și portocaliu dar expertul tehnocrăcănat a zis că Caramitru ecce perfect pentru amatorii de rând după ce adaugi un pic de apă de baltă. Bârnă apoi a luat încă o dușcă și după ce a mai făcut o gargară cu clăbuci a recunoscut că un astfel de candidat ecce propunerea cea mai bună. Hai Noroc!

25 mai 2019 8:10

Kuminecăturile Gemene După ce ne-am scremut împreună și am servit o halbă de urină proaspătă, l-am ales pe Andrei Caramitru. Am făcut gargară fiecare cu o înghițitură sănătoasă din halba celuilalt și am realizat că Caramitru junior ecce pe gustul nostru...

25 mai 2019 6:08

OM Miza PSD-ALDE a fost și rămâne invalidarea referendumului pentru justiție astfel încât după alegeri să meargă liniștiți mai departe cu amnistia și grațierea precum și cu modificarea legislației penale. Nu stiu daca mai avem asa o sansa sa OPRIM tavalugul PSD care de-abia asteapta ca acest referendum sa nu treaca ca sa dea drumul LEGILOR PENALE! Culca tara si democratia la pamant PSDracnea, tariceanu, nicolicea, ciordache, codrin stefanescu, radulescu mitraliera PSDracnea samd..! Dacă românii vor răspunde cu ”DA” la întrebările de la referendum, ofensiva PSD împotriva justiției va fi stopată cu adevărat! De aceea, este crucial să mergem la vot pe 26 mai. Un vot pentru ”DA” echivalează cu un vot pentru egalitate în fața legii a tuturor Romanilor.

24 mai 2019 22:53

Fara HOTIE ajungem departe! Daca candidatul va fi LCK votez fara nicio rezerva! Nu cunosc pe nimeni care sa fi luptat cu atata curaj si determinare cu cei mai mari HOTI din tara asta!

24 mai 2019 22:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.