Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Trupele rusești care au ajuns în Venezuela în martie ajută armata regimului chavist să se pregătească în fașa amenințărilor americane de "folosire a forței", declarat vineri pentru AFP ambasadorul rus în Venezuela, Vladimir Zaiomski.

"Guvernul venezuelan este în stare de alertă de la începutul anului, deoarece Statele Unite continuă amenințările de folosire a forței împotriva Venezuelei. În aceste condiții, trebuie să fie siguri că armele pe care le dețin sunt în stare de funcționare", a spus acesta, într-un interviu acordat la Moscova.

"Specialiștii noștri sunt acolo pentru a forma colegii venezuelani să mențină disponibilitatea materialului lor militar și, cu aceeași ocazie, îi învață cea mai bună modalitate de a-l folosi", a adăugat Vladimir Zaiomski, precizând că trupele rusești sunt în Venezuela în virtutea unui acord don 2001.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.