Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Votul în cadrul alegerilor europene a început în unele ţări, dar va trebui aşteptat până duminică seara târziu pentru a avea primele rezultate oficiale din fiecare stat membru al UE, potrivit unei prezentări a AFP.

Alegătorii din Regatul Unit şi Olanda au venit la urne joi, urmaţi vineri de cei din Republica Cehă şi Irlanda. Sâmbătă votează alegătorii din Slovacia, Letonia şi Malta, iar duminică cei din celelalte 21 de state membre ale UE.

Însă indiferent de ziua votului, pentru a nu influenţa votanţii autorităţile naţionale trebuie să aştepte până la ora 21:00 GMT (00:00 ora României) pentru a publica primele rezultate oficiale. Trebuie de fapt să se aştepte închiderea urnelor în Italia, ţara unde secţiile de votare vor rămâne deschise până la ora cea mai târzie.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Geo Dar proști nu-s PSD-iștii cu Dragnea lor în frunte....Și-au tras Subvenția din Buget nesimțit de mare (adică din taxele și impozitele prostimii mămăligare) cu care au CUMPĂRAT POSTURI TV, ZIARIȘTI, DEONTOLOGI, SOCIOLOGI PE PERSOANĂ FIZICĂ SAU P.F.A.....Ieri seară pe 24 Mai timp de 2 ore în ^prime time^ ....toată Gașca PSD-istă era pe Antena 3 și Romănia TV....iar Talibanii PSD-iști erau la TVR-1 și B-1....Căci pe Gușă l-au pus cu ^botu pe labe^ cu falimentul că-i blochează emisia la Realitatea ....și aseară ne ținea ^Lecții de Sport^....Așa că atunci cînd trebuie Opoziția doarme în papuci....Dormiți dragilor că o să ajunge-ți voi la Guvernare la pulivară....iar Referendumul lui Iohannis nu v-a avea cvorum tocmai datorită Boicotului PSD+ALDE ce nu se mai feresc și-și doresc încontinuare corupție, hoție și jaf nepedepsite....și Grațiere și Amnistie....

25 mai 2019 9:10

Europeanul Toți proștii au ieșit la atac! Habar n-au despre ce postează dar o fac cu obstinație.

25 mai 2019 8:17

NU MAI VREM SA FIM CONDUSI DE HOTI SI CONDAMNATI PENALI! Duminica 26 MAI, ieșim la vot...Votam DA ca sa punem PSD cu botul pe labe! DA? Este crucial să mergem la vot pe 26 mai. Un vot pentru ”DA” echivalează cu un vot pentru egalitate în fața legii a tuturor Romanilor.

24 mai 2019 23:16

Abuzuri PSD-iste În ultima săptămână, o serie de evenimente au arătat adevărata dimensiune a disperării PSD pe măsură ce se apropie ziua votului. La Topoloveni, în județul Argeș, 10 protestatari pașnici au fost săltați cu duba de jandarmi și duși la Poliție pentru că Liviu Dragnea era în localitate. La Târgoviște, în Dâmbovița, orașul întreg a fost închis pe perioada în care PSD organiza un miting politic. Accesul pe anumite străzi se făcea numai cu parole de teamă că cetățenii vor tulbura întrunirea politică a PSD. După mitingurile tulburate de protestatari la Iași și Galați, ministrul de interne Carmen Dan a anunțat că nu exclude ca oamenii careși-au manifestat pașnic opoziția față de PSD să fie anchetați penal.

24 mai 2019 23:04

Stat PSD-ist corupt si penal Instituții publice controlate de PSD îi fac jocul lui Liviu Dragnea. “Nici până astăzi Autoritatea Electorală Permanentă nu a realizat clipul de informare pentru cetățenii români privitor la referendumul convocat de președintele Iohannis. Nici până astăzi CNA nu a acordat timpul de antenă pe audiovizual printr-o decizie în conformitate cu legea pentru referendum. Există informații din toate județele că prefecții și președinții de consilii județene îi vor forța pe primarii PSD și ALDE să se așeze în fața secțiilor de votare pentru a îi determina pe oameni, prin intimidare și amenințare, să nu voteze la referendum.

24 mai 2019 22:56

ciokardel psd Partidul lui Liviu Dragnea a început să inventeze tot felul de bariere administrative pentru a îi împiedica pe oameni să voteze duminică, 26 mai, la alegerile europarlamentare și referendum. Operațiunea de boicot al celor două scrutinuri este amplu orchestrată prin intermediul instituțiilor pe care PSD le controlează - Ministerul de Interne, Consiliul Național al Audiovizualului, Autoritatea Electorală Permanentă, prefecții și primarii din toată țara. Obiectivul PSD este unul singur: o prezență cât mai mică la urne astfel încât referendumul pentru justiție să nu fie validat. În plus, pe hârtie, PSD este avantajat la procentul de la europarlamentare la o prezență mică la vot. Miza PSD-ALDE a fost și rămâne invalidarea referendumului pentru justiție astfel încât după alegeri să meargă liniștiți mai departe cu amnistia și grațierea precum și cu modificarea legislației penale.

24 mai 2019 22:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.