Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dacă Mălin Bot și Dide mi-ar fi zăngănit ceva la ureche aș fi chemat Poliția. Dacă Poliția n-ar fi rezolvat-o, aș fi cerut sancțiuni pentru șeful Poliției și aș fi depus o plîngere la Procuratură. Dacă procurorii s-ar fi făcut că plouă, mi-aș fi chemat prietenii să mă apere. N-aș mai fi lăsat nici un picior de Bot să se apropie și n-aș fi răspuns la nici un microfon de gîscă. Și aș fi declanșat o campanie în România și în străinătate, încercând să dau detalii despre agresiunile care se produc la modul organizat și sub umbrela dreptului la protest. Și aș fi încercat să-i descoper și să-i defer Justiției și opiniei publice pe toți cei care se află în spatele grupului și îl finanțează. Nu există atît la oameni cu comportament de apucați care să nu fie organizați și mînați de un interes. Si aș fi declanșat o întreagă campanie de comunicare la adresa valului de manipulări făcute prin #declic și prin #Rezist.

La izbucnirea scandalului cu Brazilia, aș fi cerut fotografia casei despre care se spune că i-ar aparține și care n-a fost niciodată identificată. Iar la dosarul cu documente de la Tel Drum aș fi încercat să trimit răspunsuri la DNA și la SRI și aș fi căutat explicația unei campanii purtate de același grup de presă și numai în baza unor finanțări externe. Și aș fi cerut public ca Rise Project și DNA să își ia singuri amprentele de pe toate documentele aruncate în piață. Și care n-au adus nici o lumină în plus în fraudele pentru care Dragnea este acuzat în stil de stadion. Să-și ducă amprentele la poliție sau să-și șteargă urmele înscenării. La scandalul cu Belina, aș fi printat din comunicatele DNA toate explicațiile privitoare la terenul de la Nana, ajuns fraudulos de la Institutul de la Fundulea la Traian Băsescu și la Elena Udrea. Și aș fi trimis actele de proprietate de la Belina tuturor radiourilor și televiziunilor care orăcăie. Și aș fi cumpărat pagini de ziar și de reviste și le-aș fi reprodus, în oglindă cu ale lui Traian Băsescu. Belina a rămas la statul român, în vreme ce terenurile de la Nana sunt încă (sechestrate sau nu) pe numele lui Traian Băsescu. Este vorba nu de o baltă, ci de terenuri care au fost ale statului (Institutul Național de Cercetare Dezvoltare) și nu au fost scoase niciodată în mod legal din proprietatea publică.

Integral pe CotidianulComentarii

Ramses cel mare epoca post nucleara din Luxor Dragnea tace deoarece se aud gandurile din aparatul masticator si pulmonar.Desigur ca le aud cei care au cu ce...vezi epoca post nucleara si unde masice.

25 mai 2019 6:08

NU MAI VREM SA FIM CONDUSI DE HOTI SI CONDAMNATI PENALI! Duminica 26 MAI, ieșim la vot...Votam DA ca sa punem PSD cu botul pe labe! DA? Este crucial să mergem la vot pe 26 mai. Un vot pentru ”DA” echivalează cu un vot pentru egalitate în fața legii a tuturor Romanilor.

24 mai 2019 22:04

PSD: Calaii Romaniei Partidul lui Liviu Dragnea a început să inventeze tot felul de bariere administrative pentru a îi împiedica pe oameni să voteze duminică, 26 mai, la alegerile europarlamentare și referendum. Operațiunea de boicot al celor două scrutinuri este amplu orchestrată prin intermediul instituțiilor pe care PSD le controlează - Ministerul de Interne, Consiliul Național al Audiovizualului, Autoritatea Electorală Permanentă, prefecții și primarii din toată țara. Obiectivul PSD este unul singur: o prezență cât mai mică la urne astfel încât referendumul pentru justiție să nu fie validat. În plus, pe hârtie, PSD este avantajat la procentul de la europarlamentare la o prezență mică la vot. Miza PSD-ALDE a fost și rămâne invalidarea referendumului pentru justiție astfel încât după alegeri să meargă liniștiți mai departe cu amnistia și grațierea precum și cu modificarea legislației penale.

24 mai 2019 21:05

Kuminecăturile Gemene Probabil Inamicul Public nr 1 ascunde singura strategie care poate aduce o victorie de durată: Un căcănar trebuie lăsat să se facă singur de căcat cât mai spectaculos posibil. Dacă ecce lăsat să o facă, repetentul o va face lată. Înkurajat strategic cu șuturi în kur, rezultatul ecce practic garantat. Căcănarul ecce precum un pelerin care după ce ajunge victorios pe culmea civilizației și progresului se trezește brusc înapoi în haznaua primordială din care a ieșit. Ecce de neoprit, precum destinul...

24 mai 2019 19:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.