Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Thomas Neubert, omul care a dus FCSB la un alt nivel, în urmă cu câteva sezoane când echipa lua campionatul, a primit interzis de la Mihai Stoica. Acesta din urmă a afirmat că preparatorul fizic nu mai are ce căuta la vicecampioană, după experienţa din 2016, când a plecat pentru o ofertă mai bună. Chiar dacă iniţial promitea să aibă un stagiu de pregătire revoluţionar, a dat curs unei propuneri din Bulgaria.

Pe lângă contextul de la acel moment, Mihai Stoica este de părere că Neubert nu s-ar înţelege nici cu Edi Iodănescu, cel care se presupune că va prelua echipa la finalul sezonului."Edi nu îl poate lua pe Neubert. El, cu două săptămâni înainte de a începe pregătirea, în 2016, a venit la mine şi a zis: "Vom face un program de pregătire cum nu ai mai văzut". Eram încântat. După care a plecat pe 300.000 de euro. Era normal să plece.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.