Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Zborul Tarom București Otopeni – Baia Mare ce ar fi trebuit să decoleze la ora 14.40 nu a mai decolat. Pilotul i-a anunțat pe cei aproximativ 45 de pasageri că avionul are probleme tehnice.

După 70 de minute pasagerii au fost coborâți din aeronava Tarom de tip ATR și vor fi urcați într-o altă aeronavă. Până atunci pasageri au fost duși în aeroport.

Cu acest zbor trebuia să meargă și ministrul Sănătății, Sorina Pintea, care a explicat exclusiv, pentru Antena 3, problemele pe care le-a întâmpinat.

”Am înțeles că e o defecțiune tehnică, s-a defectat un senzor. Compania a pus la dispoziție un alt avion, dar din păcate acesta nu poate fi operat deoarece timpul de lucru al echipajului a expirat și a trebuit chemat un alt echipaj de acasă. Trebuia să mă deplasez cu compania TAROM, zbor spre Baia Mare. Echipajul s-ar putea să ajungă în două ore”, a declarat Sorina Pintea, exclusiv pentru Antena 3.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.