Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri la DcNews Live că Parteneriatul strategic dintre România și SUA, care dureaza de 20 de ani , este vital pentru ţara noastră tinand cont de faptul ca “ruşii ne bat la uşă oricând”.

,,Parteneriatul strategic cu Statele Unite este vital pentru România, indiferent ce spun unii sau alţii. Garanţiile de securitate maxime pentru România le poate da doar Statele Unite şi le-au dat până acum”, a spus Dragnea.

Astfel, liderul social-democraţilor nu este de acord cu crearea unei armate europene şi consideră că, dacă aceasta va fi înfiinţată la un moment dat, probabil se urmăreşte ruperea de NATO, lucru care nu ar fi în interesul ţării noastre, informează News.ro.

,,Se tot discută despre armata europeană. De ce nu ţările din Europa nu fac cum am făcut noi şi anume să punem 2 la sută din PIB pentru Apărare ca să întărim NATO? Adică, facem o altă armată în interiorul NATO. (...) Ceea ce s-a propus urmăreşte ca la un moment dat să se rupă de NATO. Nouă nu ne convine lucrul ăsta. Spre deosebire de ei, noi suntem lângă ruşi. Adică ruşii ne bat la uşă oricând”, a mai spus Liviu Dragnea.

Integral pe România LiberăComentarii

Rujan Ia uite de ce ii arde lu asta,ba du-te ba și lasa-ne că ne descurcam noi.

24 mai 2019 16:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.