Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o atenţionare nowcasting Cod galben de averse şi vijelii pentru municipiul Bucureşti, valabilă până la ora 17:00.
Potrivit meteorologilor, în intervalul 15:45 - 17:00, în Capitală, se vor semnala averse ce vor cumula 15 - 20 l/mp, izolat 25 l/mp, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice şi grindină de mici dimensiuni.
ANM precizează că, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, va actualiza informarea emisă vineri.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

mircea nu cu multe minute un prostalau,prefesor,PNL universitar dadea lectii cat de vinovati sunt PSD-istii,si Dragnea ca metropole e sub ape.Mai sa fie ,ia luati voi programa din ultimii 30 de ani sa vedeti ca acesti asa zisi doctori profesori,....caPetre Gat si Harder,etc repeta in fiecare an o poiezie,,,Catelus cu paru cret''' ei altceva nu stie,e la fel ca Iohannis,nga,nganga,nga..PSD-istii au sabotat mitingul dela Izvor unde trebuia sa vorbeste Iohannis

24 mai 2019 18:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.