Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Purtătorul de cuvânt al PSD a vorbit despre suspendarea protocolului cu UDRM. Lia Olguța-Vasilescu susține că pentru social-democrați această problemă este secundară, prioritară fiind prevenirea unui conflict interetnic în România.

„Toate aceste conflicte trebuie rezolvate, indiferent despre cine este vorba pentru că nu-și dorește nimeni conflicte interetnice în România. Noi am avut un protocol de colaborare cu UDMR, dar ei nu au votat absolut toate proiectele. Noi nu discutăm aici despre protocol sau inexistența acestui protocol. Vorbim despre rezolvarea unei probleme. Eu sunt absolut convinsă că, într-un fel sau altul,acest conflict se va rezolva”, a spus Lia Olguța Vasilescu, la Antena 3.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Il popolo Nu este nici un conflict.Este doar lasitatea voastra, cacaciosilor ,care pretindeti ca sunteti romani.Sunt probleme care NU se negociaza si nici macar nu pot fi puse in discutie !

24 mai 2019 18:28

Cris - Iar protocoale?

24 mai 2019 18:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.