Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mugur Isărescu a explodat. Dacă până acum nu a avut o ieșire fermă în ceea ce privește aducerea rezervei de aur de la Londra în România, acum, guvernatorul BNR a declarat că ştirile negative privind plasamentul rezervei internaţionale de aur la Londra a făcut mult rău ţării și a ştirbit din credibilitatea Băncii Naţionale a României şi din credibilitatea ţării.

Guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, susține că depozitarea aurului în ţară nu ar aduce niciun avantaj. „Toată această avalanşă de ştiri negative privind plasamentul nostru la Londra a făcut mult rău ţării, ne-a ştirbit din credibilitatea noastră şi din credibilitatea ţării şi dacă ar fi depozitat în totalitate în ţară nu îţi aduce niciun avantaj.

Integral pe CapitalComentarii

s O fi in solda celor de afara .

24 mai 2019 18:21

Arnold Hainagiu A plasa aurul la Londra in (City of London), acel 1km2 financiar, exclusiv sub controlul lui Rothchild este o prostie (sau o tradare) fenomenala. Rothchild a facut sa dispara deja aproape tot aurul Americii de la Fort Knox! Anglia a stabilit deja un precedent in ceia ce inseamna lipsa de credibilitate in sensul in care cu putzin timp in urma a refuzat (si inca refuza) sa inapoieze aurul Venezuelei! Noi nu avem absolut nicio garantie ca vom mai vedea vreodata acest aur, care probabil e si deja scos din Anglia! Putem sa ne luam ramas bun de la acest aur care reprezinta peste jumatate din aurul Romaniei - nu-l vom mai pupa niiodata!

24 mai 2019 18:01

victor M I vrea sa ne demonstreze ca santem in stare de nimic. Pentru a fi credibil este o conditie sa pastram aurul la Londra?

24 mai 2019 16:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.