Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Rectorul și prorectorul Academiei de Poliție și-au dat demisia, după ce ministrul Carmen Dan le-a solicitat-o, a anunţat Monica Dajbog, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne. Cei doi au fost puși, de DNA, sub control judiciar în dosarul privind amenințarea unui jurnalist.
„Ca urmare a solicitării ministrului, atât rectorul cât și prorectorul Academiei de Poliție și-au dat demisia. Vorbim de doi oameni care ocupau funcții de conducere în cea mai importantă instituție de învățământ a Ministerului Afacerilor Interne, o instituție care pregătește viitori ofițeri, viitori lideri ai structurilor MAI. Toți acești tineri au venit la Academia de Poliție având în vedere reputația impecabilă a Academiei de Poliție. Au venit cu mare așteptări crezând că aici vor găsi doar oameni cu principii, oameni de la care să învețe și care să le fie exemple atât în viață cât și în carieră. Avem o mare responsabilitate față de acești tineri și mai ales profesorii care le sunt sau ar trebui să le fie mentori nu trebuie să uite niciodată că faptele lor au consecințe și nu creează prejudicii de imagine doar instituției ci dezamăgesc niște copii”, a declarat Monica Dajbog, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne.

Integral pe CotidianulComentarii

EU Cam asa este peste tot, in toate institutiile statului. Tocmai de aceea DRACnea uraste multinationalele, si-n general toate societatile private, unde nu-s numai sfinti, dar nu se compara cu societatile sau institutiile statului in care coruptia rupe tot, in care putregaiul coruptiei nu mai da posibilitate de AFIRMARE. Ofiterasul era unul MEDIOCRU. Cu media 8,20 in aceste vremuri de prostie crasa in invatamant, acesta nu putea avea inainte de 1990 mai mult de 5-6. De ce nu s-a dus unul de 10,00 sa le faca aceste servicii murdare? Astia daca nu erau demascati la vreo 54-57 de ani ieseau cu PENSII SPECIALE de vreo 14 000 de lei/luna. Romania este "SINGURA TARA DIN LUME CARE DA PENSII SPECIALE PENTRU HOTI SI CELE MAI MICI PENSII PENTRU BATRANI. Unde-i dreptatea?" ( din Tarcea Nicolae Facebook). Unde-i STATUL de DREPT? Este STATUL de stat DREPTI!

24 mai 2019 16:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.