Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderii PSD Iași s-au aflat miercuri, într-o situație hilară: din cauză că erau huiduiți de cetățeni pe stradă, au căutat adăpost în sediul PNL care era în apropiere.

Președintele PSD Iași, Maricel Popa, mergea pe stradă împreună cu un grup de membri ai partidului și trecătorii au început să strige la ei și să îi huiduie. ”Îi claxonau pe stradă, oamenii huiduiau, dar erau zeci, sute de oameni, erau ca la orice protest spontan când vezi pe cineva şi vrei să-l înjuri îl claxonezi sau îl huidui”, a declarat pentru Digi24.ro Costel Alexe, președintele PNL Iași. Acesta a povestit că omologul său de la PSD, Maricel Popa, a intrat în sediul PNL, ca să scape de furia ieșenilor, dar el și colegii săi de la PSD au fost dați afară.

Integral pe Digi24Comentarii

Vasile Mamă câtă ura sa adunat în inima oamenilor asupra pizdeilor și pe bună dreptate. BRAVO fraților,mergem la vot și daramam caracatița pesedista. In tara asta mai contam și noi cei care muncim nu numai: pensionari, asistatii ,țigani și cei cu pensi speciale. Jos cu ciuma roșie.

24 mai 2019 15:26

Rujan Jos cu mafia PSD, oameni sau săturat de hoți ,mincinoși și penali. Ați furat și înfrânat dezvoltarea României de ne-au fugit copiii din țară. Un absolvent de facultate nu are loc de odraslele voastre incompetente. Români mergeți la vot și zdrobiți penali care ne-au sărăcit.

24 mai 2019 15:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.