Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Kylian Mbappe este unul dintre cel mai în formă atacanți din lume, iar lupta sa de la distanță cu Lionel Messi pentru a câștiga Gheata de Aur i-a făcut pe cei de la publicația spaniolă As să facă o comparație "plastică".

"Mbappe suferă de sindromul Cămătaru", a titrat As, care compară situația de acum a lui Mbappe cu cea a golgheterului român din acea perioadă.

"Dictatorul Nicolae Ceaușescu a vrut să-i facă pe plac soției sale, Elena, care era fan al lui Dinamo, iar Securitatea a informat fiecare club că trebuia să-i faciliteze drumul spre gol lui Cămătaru. Anton Polster, care a marcat 39 de goluri pentru Austria Viena, a refuzat să-și ridice Gheata de Argint, din cauza aranjamentului evident. În 2008, France Football a decis să rectifice totul și să-i acorde lui Polster premiul. Însă Cămătaru a rămas cu premiul său, deși a mirosit că ceva nu a fost în regulă: 'În acele meciuri, adversarii nici măcar nu se apropiau de mine'", este explicația publicată de As.

Integral pe DigisportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.