Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Avalanşa de ştiri negative privind plasamentul rezervei internaţionale de aur la Londra a făcut mult rău ţării, a ştirbit din credibilitatea Băncii Naţionale a României şi din credibilitatea ţării, iar dacă aurul ar fi depozitat în totalitate în ţară nu ar aduce niciun avantaj, a declarat, vineri, guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu.

"Toată această avalanşă de ştiri negative privind plasamentul nostru la Londra a făcut mult rău ţării, ne-a ştirbit din credibilitatea noastră şi din credibilitatea ţării şi dacă ar fi depozitat în totalitate în ţară nu îţi aduce niciun avantaj. E bine că a fost cel puţin văzut şi lumea ştie că avem 100 de tone aur.

Integral pe AgerpresComentarii

Arnold Hainagiu Pai nu-i chiar asa, mai ales in condițiile in care datorita manipularii lui Rothschield, aurul incaseaz de cativa ani pierderi masive. De ce nu tzine Anglia aurul ei in Romania? In conditille in care Anglia chiar refuza sa inapoieze plasarile de aur (cazul Venezuelei), plasarea tezaurului Romaniei in afara tzarii, prejudiciaza chiar securitatea nationala a tzarii! Sa nu mai punem la socoteala ca daca am tzine aurul in tzara, nu ne-ar costa nimic, in timp ce trebuie sa platim un anumit procentaj Angliei sa ne tzina aurul! Asa ca s-o lasam mai moale cu credibilitatea, Aveam de a aface cu un act de tradare in toata regula!

24 mai 2019 17:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.