Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernul Dăncilă a emis, joi, o ordonanță de urgență prin care, în cazul în care administratorul unui fond de pensii administrate privat se retrage de pe piață, banii vor fi gestionați de Fondul de Garantare a Drepturilor din Sistemul de Pensii Private, subordonat ASF.

Fondurile e pensii administrate privat gestionează circa 11 miliarde de euro de la aproximativ 7,3 milioane de români.

Integral pe NewsweekComentarii

Soroșistu,#Rezistacu,Securistu,Masonu.din Statu Paralel...și cum o mai vrea Dragnea să-mi zică OUG 114 - ce Monument de Prostie a fost care a adus doar efecte negative ....căderea Bursei de Valori București, Devalorizarea Leului, Sistarea Investițiilor în exploatări energetice, creșterea importurilor de gaze (de la ruși) și electricitate la prețuri mari, sistarea investiției EXXON-OMV în exploatarea de gaze din Marea Neagră la marea adîncime a apei, mutarea fabricilor peste graniță la țări învecinate lăsînd mii de șomeri în urmă, mutarea Hed Office-ului lui OMV în Austria platind impozite acolo de acum, bulversarea băncilor comerciale...și cumulat cu repatrierea rezervei de aur de la Londra și încercarea de naționalizare a Pilonului 2 de Pensii ne bagă-n Criza Economică și Financiară mai devreme....Cînd politica economică o fac Proștii, Infractorii și Hoții precum Dragnea și Vălcov și mai ai și o Tută ca Dăncilă Prim-Ministră așa se întîmplă.....

25 mai 2019 12:22

OM ONEST: Duminica 26 MAI, ieșim la vot...Votam DA ca sa punem PSD cu botul pe labe! DA? Miza PSD-ALDE a fost și rămâne invalidarea referendumului pentru justiție astfel încât după alegeri să meargă liniștiți mai departe cu amnistia și grațierea precum și cu modificarea legislației penale. Nu stiu daca mai avem asa o sansa sa OPRIM tavalugul PSD care de-abia asteapta ca acest referendum sa nu treaca ca sa porneasca tavalugul LEGILOR PENALE! Culca tara si democratia la pamant de-alde DRACnea, tariceanu, nicolicea, ciordache, codrin stefanescu, radulescu mitraliera PSDracnea samd..! Dacă românii vor răspunde cu ”DA” la întrebările de la referendum, ofensiva PSD împotriva justiției va fi stopată cu adevărat! De aceea, este crucial să mergem la vot pe 26 mai. Un vot pentru ”DA” echivalează cu un vot pentru egalitate în fața legii a tuturor Romanilor.

24 mai 2019 22:22

Nu mai vrem sa fim condusi de HOTI si condamnati PENALI Partidul lui Liviu Dragnea a început să inventeze tot felul de bariere administrative pentru a îi împiedica pe oameni să voteze duminică, 26 mai, la alegerile europarlamentare și referendum. Operațiunea de boicot al celor două scrutinuri este amplu orchestrată prin intermediul instituțiilor pe care PSD le controlează - Ministerul de Interne, Consiliul Național al Audiovizualului, Autoritatea Electorală Permanentă, prefecții și primarii din toată țara. Obiectivul PSD este unul singur: o prezență cât mai mică la urne astfel încât referendumul pentru justiție să nu fie validat. În plus, pe hârtie, PSD este avantajat la procentul de la europarlamentare la o prezență mică la vot. Miza PSD-ALDE a fost și rămâne invalidarea referendumului pentru justiție astfel încât după alegeri să meargă liniștiți mai departe cu amnistia și grațierea precum și cu modificarea legislației penale.

24 mai 2019 22:19

cucu Mareane, iar te faci de ras!

24 mai 2019 10:47

Marin Tot ce este privat trebuie să dispară astfel îi putem controla, trebuie sa stea cu mâna întinsă sa le dăm cât și când vrem noi. A se vedea numărul de firme închise în 2019. Jos PSD.

24 mai 2019 8:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.