Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi seara că niciodată nu a avut ”dimensiunea nenorocirilor generate de această structură ocultă", în contextul informaţiilor apărute în raportul Inspecţiei Judiciare cu privire la aplicarea protocolului din 2009 şi implicarea SRI în sistemul judiciar.

”Eu ştiam anumite lucruri şi bănuiam alte lucruri, dar niciodată nu am avut dimensiunea nenorocirilor generate de această structură ocultă care a parazitat sistemul de justiţie din România. Uitaţi-vă câte informaţii ies la iveală - mii de magistraţi urmăriţi, mii de magistraţi la care s-a început urmărirea din oficiu, mii de magistraţi ascultaţi care sigur că au avut ca urmare şantajul, presiunea, ofiţeri SRI care mergeau la parchete ca la ei la instituţie şi mergeau ca şefi, câmpul tactic - ce reprezenta câmpul tactic, noi, binomul, am hotărât ca dl. Coita trebuie să fie distrus, păi nu doar să înceapă dosarul penal, ci să primească condamnare”, a declarat la Antena 3 Liviu Dragnea.

El a mai spus că, în afară de faptul că putea să explicăm mai bine, nu regretă acţiunile din ultimii ani, cu toate că şi-a asumat ”riscul suprem sau aproape suprem”.

Integral pe MediafaxComentarii

Ecce Kurrupt Dimensiunea cârnațului ecce înspăimântătoare dar cu suficientă vaselină și dacă te poziționezi strategic ca mine, nu doare deloc. Eu ecce Klaussfinkter Wurst Johannis și eu am aprobat acest mesaj electoral. Arianus Uber Alles!

24 mai 2019 5:31

Arnold Vacaru Acum de cand SRI este sub controlul total al Noului Ordin Cabalist, oameni ca Dragnea sunt transformati din ofiteri sub acoperire, in hartie de wc.

24 mai 2019 1:50

HOTII au ajuns sa conduca RO Le-a intrat frica in sange la toti judecatorii si procurorii tarii de teama sa nu ramana fara Pensiile Speciale....Ca-i da pe mana Comisiei Speciale de Cercetarea Magistratilor a PSD-istei Adina Florea....Cacat de Justitzie...Nu mai au demnitatea si onoarea meseriei de magistrat....sunt doar precupeti de piata...

23 mai 2019 22:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.