Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul PSD Liviu Dragnea îl acuză pe şeful statului Klaus Iohannis că încearcă să genereze un vot negativ, folosind un limbaj agresiv şi astfel sperând să ajute PNL şi USR. Liviu Dragnea susţine că referendumul iniţiat de preşedinte este o mascaradă.

"Iohannis şi partidele care îl susţin au avut o singură linie de comunicare: să înjure SD şi pe mine. Avem un ghid pentru militanţi, unde le-am trecut colegilor ce am făcut noi cu cifre, comparaţii. Ei cred că au: înjurături de mamă, de tată, de familie şi apoi combinat. Au căutat orice să aducă voturi pentru PNL, USR, mai multe decât ar putea să ia dacă ar fi o dezbatere despre viaţă şi nivel de trai. Şi au făcut cu referendumul. Cred că evident că acest referendum e o mascaradă, pentru că el nu ştie nici măcar întrebările", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Integral pe MediafaxComentarii

v D-le Dragnea trebuia sa-i stiti caracterul lui Ghiolbanis, de cind a fost "adus" la guvern, de ranchiunos, puturos, dar neiertind pe nimeni care i s-a opus. El mai are multe caracteristici negative pe care le dezvaluie treptat. Ce este grav, ca mai sint cetateni care-l apreciaza pt ce nu a facut, dar mai ales pt lucrurile negative pe care le-a produs.

23 mai 2019 23:43

Fara HOTII si HOTIILE celor care conduc acum RO ajungeam departe! Politicienii unei tari sunt oglinda poporului. Noi suntem principalii vinovati, noi i-am votat sau nu ne-am prezentat la vot, noi le-am inghitit minciunile si hotiile lor. Noi suntem cei care ne lasam manipulati de ei. De ce platim noi fara a avea vreo vina datoriile facute si furate de toti criminalii economici, mana-n mana cu hotii din politica???????? Dacă românii vor răspunde cu ”DA” la întrebările de la referendum, ofensiva PSD împotriva justiției va fi stopată cu adevărat! De aceea, este crucial să mergem la vot pe 26 mai. Un vot pentru ”DA” echivalează cu un vot pentru egalitate în fața legii a tuturor Romanilor. Prima întrebare - sunteți de acord să se interzică amnistia și grațierea pentru corupți? RASPUNDEM: DA. A doua întrebare - sunteți de acord să se interzică ordonanțele de urgență în domeniul justiției? RASPUNDEM: DA.

23 mai 2019 21:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.