Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul interimar al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, că vineri va trimite către Comisia Europeană cererea de finanţare pentru decontarea cheltuielilor pe acest an, din fonduri europene, cu podul de peste Dunăre, din zona Brăila-Tulcea.

"Un alt aspect foarte important, nu neapărat obiectul acestei şedinţe de Guvern, ci un obiect discutat în spaţiul public foare des, şi anume podul suspendat peste Dunăre în zona Tulcea-Brăila. (...) Astăzi (joi-n.red.), colegii de la Ministerul Fondurilor Europene definitivează întreaga cerere de finanţare iar mâine (vineri-n.red.), până la finalul zilei, această solicitare se va afla la Comisia Europeană. Sper să fie duse efoturile necesare la Comisia Europeană pentru ca acest proiect să fie aprobat într-un termen cât mai scurt, astfel încât deja ceea ce am alocat din bugetul de stat pentru acest an, avansurile plătite la constructor şi cheltuielile pe timpul anului să fie rambursate din fonmdurile europene", a spus Eugen Teodorovici.

Integral pe MediafaxComentarii

v D-le Teodorovici, astia de la UE se "grabesc", ca Ghiolbanis. Dupa ce o sa taie din cheltuieli "spunind ca sint neeligibile", o sa studieze situatia, iar daca lucrarea nu este facuta de ai lor se poate sa nu o aprobe.

23 mai 2019 23:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.