Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a făcut joi după-amiaza un control inopinat la Spitalul Sanador din Capitală, fiind prima vizită de acest fel la o unitate sanitară privată, întrucât până acum a făcut doar vizite neanunţate în spitalele de stat.

Ministrul Pintea a declarat la finalul vizitei că va face controale şi la alte spitale private care sunt în contract cu Casa Naţională de Asiguări de Sănătate pentru că este important să ştie ce finanţează statul român şi dacă pacienţii sunt mulţumiţi de serviciile medicale primite, inclusiv dacă aceştia beneficiază de condiţii igienico-sanitare corespunzătoare.

În context, Sorina Pintea s-a referit la tratamentele pe care România le decontează pacienţilor care optează să se trateze în străinătate şi a precizat că "Am făcut nişte analize de preţ comparative în ultimele trei luni de zile pentru multe dintre procedurile care nu se pot face în spitalele publice şi care se fac în străinătate, dar o parte sunt disponibile şi în sistemul privat din România. Diferenţele de preţ sunt foarte mari, mergând până la 50.000 de euro pentru o procedură. Asta înseamnă că ceea ce am dezbătut şi am gândit, că putem deconta la spitalele private fără să decontăm în străinătate proceduri pe care le putem face aici, trebuie să devină realitate cât mai repede".

Integral pe România LiberăComentarii

DA. Romanii nu mai vor HOTI in fruntea tarii! Dacă românii vor răspunde cu ”DA” la întrebările de la referendum, ofensiva PSD împotriva justiției va fi stopată cu adevărat! De aceea, este crucial să mergem la vot pe 26 mai. Un vot pentru ”DA” echivalează cu un vot pentru egalitate în fața legii a tuturor Romanilor.

23 mai 2019 21:52

PSD se da de ceasul mortii dar nici drakul nu-i mai scapa de furia poporului jecmanit. E cacat tot PSD-ul! Are credibilitate cat are si dracnea, 5%. Geaba se screme chireac si pieleanu, voiculescu cu gadea, ciuvica, oana stancu, razvan popescu.. ba chiar o scote din latrina 3 voiculescu si pe nevasta lui ursu, carmen avram, numai sa impinga psd ul din spate.HOTII lui DRACnea se dau de ceasul morti ca-i mananca poporul acum la alegerile din 26 mai. 99% se vor prezenta la referendum sa spulbere PSD-ul si HOTII din jurul lui DRACnea. Romanii vor ca LEGEA sa domneasca in tara asta nu HOTII si legile lui tudorel toader SLUGA psd-ului si avocatul lui DRACnea. Legi facute special pentru HOTI, CRIMINALI si VIOLATORI pe care i-a scos jagardeaua de toader din puscarii de-ti este frica sa mai iesi si ziua din casa.

23 mai 2019 21:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.