Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, la lansarea cărţii sale la Cluj, că el vrea votul românilor care vor demonstra că îşi doresc o justiţie dreaptă, că îşi doresc o guvernare bună pentru România, şi îşi doresc să plece PSD.

„Această poveste că noi suntem o ţara de mâna a doua există doar în capul nostru, în capul europenilor nu prea există, dar unora de la noi le place să se victimizeze şi atunci este facil să spui «păi, noi suntem foarte buni, dar ei nu au înţeles acest lucru», iar a doua chestiune, cea cu vinovatul de serviciu, dacă am fi, în capul lor, luaţi drept egali cum să mai dăm vina pe ei. Deci lucrurile, în realitate, sunt altfel. România este acceptată în Uniunea Europeană, românii sunt acceptaţi în Uniunea Europeană. Şi nu doar că sunt acceptaţi ca să fie, deci acceptaţi în sensul acceptaţi de egali în Uniunea Europeană. Şi dacă asta este o noutate pentru cineva, atunci îmi face plăcere să o repet: românii contează în Uniunea Europeană, România contează. Problema pe care o aveam acum, sincopa pe care o avem se datorează PSD şi nu mă feresc să spun aceste lucruri”, a spus Klaus Iohannis.

Preşedintele a explicat că Uniunea Europeană este mult mai mult decât o zonă economică, este o uniune care se bazează pe valori şi principii.

Integral pe România LiberăComentarii

Ecce Kurrupt Eu vreau votul românilor altfel care își doresc cârnațul meu în sfinkter și își doresc să plece PZDacii. Eu ecce Klaussfinkter Wurst Johannis și eu am aprobat acest mesaj electoral. Arianus Uber Alles! #înbucișîtu

24 mai 2019 19:22

@Victor Bai...Victore, nu semnai tu ca fiind Fascistu, Sorosistu, Nazistu....etc, etc ? Cam tot idioteniile tale le postezi . S-a cam saturat lumea bre ! Screme-te si beseste altceva ...idiotule !Ori...nu te duce capu....?

24 mai 2019 17:45

referendaru` anti Si io vreau multe ! Da`....pa si pu...la toata lumea, nu mi se arata !!! Exact ca tie sasule ! De-aia ....BOICOT la referendum !!!

24 mai 2019 17:36

Să-l ferească Dumnezeu pe românul care nu ”gândește” la fel ca Iohannis!!!!! Clar este declarat PENAL ! Băi suplinitor împuțit!!!! Dar cine ți-a spus ție că tu ești enciclopedia Națiunii Române?! Klaus se crede ”Gică priceputul” Cu toată responsabilitate ești suspect de APUCĂTURI NAZISTE !!!!

24 mai 2019 14:48

Victor Iohannis este un Președinte civilizat, educat, cizelat, sportiv, sănătos la corp și creier, cunoaște multe limbi străine la perfecțiune, este agreeat de Mai Marii Lumii și-n Cancelariile Occidentale și Romăniaeste respectată cu el acolo....(Ați văzut Summitul de la Sibiu ?...).Și este de partea bună a politicii adica fără hoți, corupți și furăciuni....În schimb Dragnea este vizibil de toată lumea că a schimbat făgașul Justiției din Romănia să scape de pușcărie, el și alții ca el din Gașca de Baroni PSD-iști.....Dragnea este imoral....Era încă însurat și pleca în vacanțe cu amanta blondină mai umezită la păsărică să i-o tragă în Brazilia....Că acum e și BETEAG cu dublă șciatică că l-a supt fătuca de i s-a afectat măduva spinării....Cum să alegi un Președinte Beteag ?....că pică în crize taman cînd trebuie să ia decizii pentru țară.....Cum să-i lași pe mînă o țară lui ăsta cînd după 20 de ani și-a abandonat familia cu doi copiii....Ăsta vinde Romănia bucată cu bucată....deja a început cu Covasna și Harghita....că a dat maghiarilor prin UDMR-u tot ce au cerut aștia....că parcă dădea de la mă-sa de acasă....Și dacă ^strugurii sunt acrii pentru el^ adică este INDEZIRABIL la Bruxelles că pînă și socialiștii lui l-au huiduit la Madrid iar SUA nici nu i-a dat Viză de intrare la ei în țară ca la ultimul Borfaș-Golan....Și dacă PSD-ul lui este neabordabil cu relațiile înghețate în Grupul Socialiștilor Europeni, ce face Borfașul ?....Deconectează Romănia de la Occident stricînd și relațiile țării cu ei și ne duce-n Asia.... La Putin și Erdogan....eventual în China....Și-i va rupe gîtu lui Dăncilă ca lui Grindeanu și Tudose de ne-au rîs și curcile pe noi romănii în Europa de Moțiunea lor de Cenzură dată Găști Mafiote PSD-iste împotriva Clanurilor Interlope PSD-iste....

24 mai 2019 13:49

crestinu` si....nu prea Las-o bre sasule jos ! Ca macane ! Ca...care justitie ? Aia-n care tu-i numesti pe sefii ei ? Pai...daca tu-i numesti, cum poate amarata aia de justitie sa fie independenta ? Haaaa...???

24 mai 2019 12:22

Uta Tot dai cu justitia dar dreapta o sa fie atunci cand se v-a pronunta corect si cu casele tale luate ca orice primar "indreptatit "!Devi din ce in ce mai jenant oare atceva nu stii ,ci numai justitie corecta dar cu altii !??Profesoras marunt nu iti poti depasi conditia ??

24 mai 2019 7:56

Ana Da mă eu votez la referendum cu DA așa cum vrei tu și cum cred și eu că este normal dar sa nu te superi că nu votez PNL , de ce??? Pentru că au furat și ăștia pe lângă PSD mult și bine,mai puțin dar au furat. Noi oamenii simplii ne-am cam saturat și de PSD și de PNL. Eu votez USR.

23 mai 2019 23:44

DA. Pe 26 MAI dam cu HOTII astia de pamant! Toti ii vedem, toti ii stim ca-s HOTI si putrezi de bogati din furaciuni, si, nu pot sa-nteleg! Cum de mai sunt printre noi unii care sa le tina partea HOTILOR gen Mazare! DRACnea, tariceanu, valcov, udrea, bica… etc. Noi care n-am furat, nu suntem HOTI, si suntem multi, multi corecti si cinstiti in tara asta, noi trebe sa cerem pedepse mari si aspre care sa-i descurajeze pe toti HOTII astia care ne rad in nas! Ne fura, merg putin la puscarie ca sa le legalizeze HOTIA si… iar calare pe tara si pe noi! PE 26 MAI votam impotriva HOTIEI si a HOTILOR! Dam cu toti HOTII de pamant!

23 mai 2019 21:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.