Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cea de a XXVI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), coorganizat de Institutul Cultural Român (ICR), se va desfăşura între 14 -23 iunie 2019 şi are ca temă Arta de a dărui. Această amplă sărbătoare a artelor spectacolului propune, în cele zece zile, 540 de evenimente, în 75 de spaţii de joc, la care vor participa 3300 de artişti şi invitaţi din 73 de ţări.

La conferinţa de presă, dedicată FITS, care a avut loc joi, 23 mai 2019, la ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti (Hanul Gabroveni), au participat numeroase personalităţi din lumea culturală şi diplomatică: E.S. doamna Michèle Ramis, ambasador al Republicii Franceze în România, E.S. domnul Cord Meier-Klodt, ambasador al Republicii Federale Germania în România, E.S. domnul Hitoshi Noda, ambasador al Japoniei în România,E.S. doamna Jiang Yu, ambasador al Republicii Populare Chineze în România, E.S. domnul David Saranga, ambasador al Israelului în România. Au mai fost prezenţi domnul Jean-Jacques Garnier, comisar general al Franţei pentru Sezonul Cultural România-Franţa, domnul Andrei Ţărnea, comisar general al României pentru Sezonul Cultural România-Franţa, Ion Ardeal Ieremia, secretar de stat la Ministerul Culturii, doamna Merry Miller, consilier relaţii publice la Ambasada Statelor Unite ale Americii în România, domnul Nigel Bellingham, director la British Council Romania, George Banu, critic de artă şi consilier artistic la FITS.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.