Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, spune că doar cine nu înţelege politica nu îşi dă seama că liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, devine din ce în ce mai izolat în cadrul formaţiunii pe care o conduce. Tomac a mai afirmat că dacă Dragnea va candida la alegerile prezidenţiale, va fi pentru prima oară când un candidat al social-democraţilor nu va intra în turul doi

“Faptul că primul ministru pus de Dragnea l-a contrazis spunând că partidul decide, nu decide un om la alegerile prezidenţiale, este lovitură sub centură evidentă. Doar cine nu înţelege politica, nu îşi dă seama că Dragnea devine din ce în ce mai izolat în propriul partid. Nu mai ţine aventura asta că unul singur decide pentru toţi”, a declarat Eugen Tomac, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa.

Integral pe AdevărulComentarii

crestinu` si....nu prea OMULE...ONEST, nu vezi bine bre ! Schimba-ti...perspectiva !!! Pe aia care nu "graiesc ..neam" , Hava, Blaga, etc, nu-i vezi ? Da`...cred ca si tu, ca-n capodopera lu` Caragiale, esti mai mult sau mai putin onest ! Depinde de....cine da banii - nu ?

24 mai 2019 12:18

traseistu` roman Uite, de ce zice Tolomac nu mai pot eu ..!!!

24 mai 2019 12:13

Rujan ADIO dinozaurilor ,lumea să trezit și vrea USR,voi mergeți care la pușcărie care la pensie dar atenție la pensia muncita nu aia specială că nu o mai pupați.

23 mai 2019 23:33

OM ONEST: Toti ii vedem, toti ii stim ca-s HOTI si putrezi de bogati din furaciuni, si, nu pot sa-nteleg! Cum de mai sunt printre noi unii care sa le tina partea HOTILOR gen Mazare! DRACnea, tariceanu, valcov, udrea, bica… etc. Noi care n-am furat, nu suntem HOTI, si suntem multi, multi corecti si cinstiti in tara asta, noi trebe sa cerem pedepse mari si aspre care sa-i descurajeze pe toti HOTII astia care ne rad in nas! Ne fura, merg putin la puscarie ca sa le legalizeze HOTIA si… iar calare pe tara si pe noi! PE 26 MAI votam impotriva HOTIEI si a HOTILOR! Dam cu toti HOTII de pamant!

23 mai 2019 21:25

Ecce Ruptdefoame Sunt o forma de viata...psd-ista

23 mai 2019 21:05

Ecce Kurrupt Minorul purtător de whisky al Expiratului Turmentat zice el ceva dar un pic pe invers, probabil a mirosit dopurile, s-a îmbătat și a înkurcat sticlele... A încercat să zică că ecce în premieră pe plaiurile mioritice când un candidat al opoponarilor din opopoziție care accidental ecce actualul președinte Klaussfinkter Wurst Johannis, nu va intra în turul 2..

23 mai 2019 19:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.