Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Justiţia europeană a respins un recurs al lui Marine Le Pen, care contesta din nou rambursarea sumei de aproape 300.000 de euro Parlamentului European (PE), din cauza folosirii îndoielnice a unei asistente, pe când şefa extremei drepte franceze era eurodeputată, relatează AFP.

Într-o hotărâre datată marţi, după care AFP a văzut o copie joi, Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE) respinge recursul lui Le Pen vizând o hotărâre pronunţată în iunie 2018 - ultima etapă a acestei proceduri la nivel european. ”Pute. Nimeni nu e prost”, a răspuns prin SMS Marine Le Pen, contactată de AFP pe tema acestei decizii.

Preşedinta Rassemblement National (RN, extremă dreapta, fostul FN) a anunţat acest recurs în urma hotărârii tribunalului UE de la 19 iunie 2018, care confirma rambursarea celor aproximativ 300.000 de euro într-un dosar care face totodată obiectul unei proceduri judiciare în Franţa.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.