Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Subiectul Kovesi - procuror european revine în atenție. După ce noii europarlamentari se vor instala în posturi, vor fi reluate negocierile. La Bruxelles urmează să fie reluate discuțiile pe tema procuroului șef european. Dan Barna, liderul USR, a explicat ce vor face europarlamentarii aleşi pe lista alianţei USR-PLUS în privința acestei teme extrem de sensibile.

Într-un interviu acordat dcnews, Dan Barna a spus ce se va întâmpla în cadrul grupului în care va intra USR-PLUS atunci când opiniile şi interesele din cadrul grupului vor fi divergente, aşa cum se întâmplă în cazul alegerii procurorului-şef european, unde candidează şi Laura Codruţa Kovesi, însă negocierile pentru desemnarea procurorului-şef nu s-au finalizat.

Integral pe CapitalComentarii

ALEXANDRU LAPUSNEANU Cata marsavie! Ieri, presa, a prezentat raportul Inspectiei Judiciare privind aplicarea protocolului nelegal incheiat intre PICCJ - DNA si SRI! Au fost peste 1000 de dosare ... lucrate ... la comun! Lumea Justitiei a publicat Raportul si o parte dintre dosarele instrumentate ... in tandem si la comanda SRI! Astazi nicio reactie din partea institutiilor staulului de drept abilitate a veghea la respectarea cu strictete a drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului! CSM "nici usturoi nu a mancat si nici gura nu-i miroase", Sectia de anchetare a infractiunilor magistratilor nu se autosesizeaza ... de frica CSM unde "lord" este unul dintre "actorii principali din Raport", Presedintia ... nu exista, Comisiile Parlamentare sunt in ... campanie electorala, asa ca ... "cainii latra, ursul trece"! Mai mult decat atat, asistam la contraofensiva marsavilor! Avem si noi o remarca venita din popor ... pentru popor : "CUM ITI ASTERNI ASA DORMI"!

23 mai 2019 18:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.