Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Lucrările la tronsonul 2 al drumului expres Craiova – Piteşti au fost inaugurate miercuri cu mare fast în prezenţa liderului social-democrat Liviu Dragnea şi a ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc.

Imediat după plecarea celor doi utilajele au fost mutate la o altă tăiere de panglică, după cum susţin, cu dovezi, cei de la USR Dolj. „Colegul nostru Manuel Bortoi a filmat demontarea „decorului” după inaugurarea drumului expres Craiova Piteşti. Utilajele sunt transportate către o altă tăiere de panglică”, se arată pe pagina de Facebook a USR. Deschiderea oficială a lucrărilor a avut loc miercuri, în jurul orei 14,00, în prezenţa preşedintelui PSD Liviu Dragnea şi ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. Lucrările nu pot începe la primul tronson întrucât studiul de fezabilitate care s-a făcut în 2007 şi a costat aproape 13 milioane de euro, fără TVA, trebuie obligatoriu modificat.

Integral pe AdevărulComentarii

Dr. House Idioțenie mai mare decat asta mai rar săsești in presa noastră. Culmea e că sunt destui idioți care o cred

23 mai 2019 16:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.