Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Românii trebuie să iasă din lâncezeală" și să meargă duminică să voteze pentru alegerile europarlamentare și pentru referendum, care este foarte important în primul rând din punct de vedere moral, spune Francisc Doboș, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice de București. "Cu toții avem acele imagini când așteptăm să ne scoată apa din casă cineva, stând noi încă la birtul satului, să vină cineva să ne salveze. Să ne salveze de noi înșine, de propria noastră lâncezeală - socială, morală, relațională", a declarat preotul, pentru HotNews.ro. El crede că, de multe ori, avem nevoie și să fim salvați de noi înșine.

Integral pe HotnewsComentarii

Ecce Kurrupt Da, probabil și Cristian Homobuci ecce de acord cu pidosnicul ăsta. Să ieșim din lâncezeală și să dăm din buci: "Unu cu unu face doi, o grămadă de pizdaci penali n-are ce căta-ntre noi. Klaussfinkter Wurst Johannis nu ne poate salva pe toți deși are cozonac suficient să hrănească întreaga listă electorală. Neprihănitul are felii fără număr dar nu poate franjura nici un sfinkter dacă fomiștii nu o cere. #înbucișîtu"

23 mai 2019 16:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.