Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul preşedinte ​Traian Băsescu susţine că invalidarea referendumului pe Justiţie ar crea un risc enorm pentru România, iar coaliţia PSD-ALDE se va folosi de acest lucru pentru a-şi justifica planurile privind justiţia. „Tot PSD-ul va fi la nunta ordonanţelor de urgenţă pe justiţie”, a declarat fostul preşedinte pentru HotNews.ro.

Integral pe CurentulComentarii

PEDEPSE ASPRE PTR HOTI SI CONFISCAREA AVERILOR FURATE Toti ii vedem, toti ii stim ca-s HOTI si putrezi de bogati din furaciuni, si, nu pot sa-nteleg! Cum de mai sunt printre noi unii care sa le tina partea HOTILOR gen Mazare! DRACnea, tariceanu, valcov, udrea, bica… etc. Noi care n-am furat, nu suntem HOTI, si suntem multi, multi corecti si cinstiti in tara asta, noi trebe sa cerem pedepse mari si aspre care sa-i descurajeze pe toti HOTII astia care ne rad in nas! Ne fura, merg putin la puscarie ca sa le legalizeze HOTIA si… iar calare pe tara si pe noi! PE 26 MAI votam impotriva HOTIEI si a HOTILOR! Dam cu toti HOTII de pamant!

23 mai 2019 23:17

Batjocoriti de penalii PSD Borfașii guvernamentali joacă tot mai obraznic, nu se feresc de ochii lumii, nu le e teamă că-i vede electoratul în timp ce ei, bandiții patriHoți, cu banditul-șef DRACnea în fruntea turmei, își împart prada și strigă-n gura mare: v-am furat, bă, și-o să vă furăm și mai tare, nici chiloții-n cur n-o să vi-i lăsăm, și cenușa din sobă o să v-o luăm, nici asfalt pe șosele n-o să mai pupați, să orbecăiți cu rablele voastre pe ulițe desfudate, printre gâște, rațe și babe cocoșate, și-o să trecem pe lângă voi și peste voi și prin voi cu viteza luminii, și-o să vă călcăm pe cap cu jeep-urile noastre cu motor de avion, vă belim de vii, săracilor care sunteți. și-o să ne trimitem copiii să învețe la Londra pe banii voștri și să joace ruleta la Vegas, în timp ce copiii voștri se vor îneca în rahat, prăpădiților, și-o să le cadă tavanu-n cap când vor beli ochii la teorema lui Pitagora, iar noi o să ne tratăm la spitale din Viena, ca să nu ne amestecăm cu voi pe la urgențele lui Arafat, ha-ha, de unde-o să luați bacterii bestiale, amărâților, și-o să muriți pe capete, mai ceva ca-n vremea ciumei, ca să aflați și voi ce înseamnă ciuma roșie, și nici bani de groapă n-o să aveți, sărăciilor,

23 mai 2019 21:37

Basescolog Dragnea "a luat" 2 coti-juma` pt ca a indemnat lumea sa iasa la vot ! Io, nu vreau sa iau aceiasi pedeapsa ! Si....chiar nu inteleg intrebarea a II-a, drept pt care....BOICOTEZ !!!

23 mai 2019 18:07

@Parcă-mi aduc aminte, și nu mă înșel, că Liviu DRAGNEA Mai tampitule! Cati ca tine in tara asta? Multi, foarte multi. Dragnea nu a fost condamnat pentru ca INDEMNA LUMEA SA IASA LA VOT. I-ai mancat din palma, manca-i-ai si din kur, lu imbecilul de Dracnea. Asta spunea el. Judecatorii au spus ca : El a initiat o asociere formata din presedinti si membri ai sectiilor de votare coordonati de responsabili locali si judeteni, presedinti de organizatii judetene si locale, precum si primari ai partidului pentru denaturarea pe listele suplimentare a ultimei cifre a CNP-ului unor persoane a caror semnatura a fost falsificata pe lista, pentru a nu permite programelor de calculator specializate sa identifice votul multiplu, falsificarea de semnaturi in numele unor persoane decedate, ce au ramas inscrise pe listele electorale, falsificarea de semnaturi ale multor alegatori plecati din tara in momentul referendumului, votul exercitat de minori si de persoane carora le-a fost interzis dreptul la vot printr-o hotarare judecatoreasca penala, neaplicarea autocolantelor cu mentiunea "VOTAT" pe cartile / buletinele de identitate ale votantilor.

23 mai 2019 17:59

Parcă-mi aduc aminte, și nu mă înșel, că Liviu DRAGNEA a primit o condamnare din cauza faptului că îndemna lumea să iasă la vot, pentru referendumul de suspendare a lui Traian BASESCU. Acum T. Băsescu și KW Ioannis, nu numai că îndeamnă lumea să iasă la referendum, dar le precizează CLAR ce să voteze. Așteptăm ca ”ONORATA ȘI dreapta” justiție, împreună cu ”STATUL DE DREPT”, să ia măsuri similare, precum în cazul lui Dragnea. ...Cine știe ....?

23 mai 2019 14:39

DORU Oare?!

23 mai 2019 14:33

@Raspunsu` zilei Mai hotule, te-ai divulgat!

23 mai 2019 14:12

Raspunsu` zilei Mergeti si votati pt europarlamentare ! Nu pt referendumul mincinos al sasalaului tradator de tara !!! !

23 mai 2019 13:18

ROMANI MERGETI LA VOT Vreti ca UDMR sa nu mai fie partid politic? Atunci mergeti la vot, romanilor. Indiferent cu cine votati. Puteti vota chiar cu idiotul de mai jos. Numai ramanerea in UE poate asigura Romaniei dezvoltare si prosperitate. In cei 45 de ani de comunism, adica in lagarul tarilor din blocul comunist, Romania a ramas in urma unor tari cu care s-ar fi putut compara, ca exemplu Belgia, Portugalia sau Grecia. Turcia daca n-ar fi o tara musulmana era in Uniunea Europeana cu mult inaintea Romaniei. Oricum e mai dezvoltata!

23 mai 2019 12:30

Ecce Kurrupt Dragă române, du-te să iei loc pe un scăunel la Masa Tăcerii alături de Klaussfinkter Wurst Johannis și să înbuci ambele felii de cozonac cu rahat chiar dacă nu înțelegi că care ecce treaba... o să înțelegi mai târziu.

23 mai 2019 12:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.