Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dacă modificările aduse de PSD la Codul Penal ar fi fost în vigoare, faptele lui Liviu Dragnea din dosarul în care acesta așteaptă sentința pe 27 mai ar fi fost deja prescrise. Desigur că dacă instanța ar mai amâna o dată decizia, Dăncilă ar putea da OUG pe modificările la Codurile penale pe care Iohannis nu le-a promulgat și Dragnea ar scăpa „nevătămat”.
Secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu a declarat miercuri, într-o intervenție telefonică la B1 Tv, că Liviu Dragnea nu s-a referit la Viorica Dăncilă atunci când acesta i-a transmis acesteia că nu trebuie să uite de ce a fost pusă în fruntea Executivului.

Integral pe CurentulComentarii

Kuminecăturile Gemene În așteptarea rezultatului concursului Eurovizion, care s-a încheiat, analiștii mioritici se screm să o scoată iar câștigătoare pe Konchita Wurst huiduindu-l pe tăticul lui Laura Bretan?!

23 mai 2019 10:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.