Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Profesorii susţin că Ecaterina Andronescu face politică pe spatele elevilor şi după alegeri va anunţa că jumătate din elevii de-a VIII-a vor merge la şcoala profesională. Elevii bucureşteni care au media sub 7,84 vor merge la şcoala profesională şi nu pentru că şi-ar dori acest lucru, ci pentru că nu vor fi locuri suficiente la liceu.
Este avertismentul fostului secretar de stat din Ministerul Educaţiei, profesoara Monica Anisie.
Planul de şcolarizare şi broşura cu locurile de la liceu ar fi trebuit să fie aprobate până pe 13 mai în condiţia în care inspectoratul şcolar a trimis ministerului spre aprobare proiectele planului de şcolarizare pentru anul şcolar 2019-2020 în data de 21 ianuarie 2019.
La rândul lor, inspectorii generali spun că ei nu ştiu când vor primi aprobarea cifrelor de şcolarizare. Neoficial, situaţia este alta.
„Ministerul Educaţiei i-a anunţat pe inspectorii generali, pe grupul lor intern, că vor primi planul de şcolarizare pe 27 mai”, explică surse apropiate conducerii Ministerului Educaţiei.
Motivul este halucinant: pentru a nu fi perturbate alegerile europarlamentare.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.