Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul șef SRI, George Maior, a transmis oficial ministerului de externe că nu se poate prezenta joi la secția specială din motive medicale și profesionale.

Fostul șef al Serviciului Român de Informații, George Maior, a transmis oficial ministerului de externe că nu se poate prezenta joi la secția specială din motive medicale și profesionale, au declarat pentru G4Media.ro surse diplomatice.

Potrivit acestora, Maior a trimis la ministerul de externe, prin intermediul căruia a fost citat, o serie de documente medicale care îi justifică imposibilitatea deplasării cu avionul în România.

Maior ar fi urmat să fie audiat joi în dosarul aducerii în țară a fostului director FNI, Nicolae Popa.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Ecce Kurrupt Da, kuristul a făcut o răceală acută la sfinkter și i s-au umflat hemoroizii... Nu poate sta 17 ore în fotoliu pe avion nici la clasa business. Ecce Normal.

23 mai 2019 13:30

Je Până și ăsta așteaptă rezultatul alegerilor de duminică si se dă lovit. Ce-i aia "probleme de sănătate și profesionale" care îl împiedică să stea comod întins pe fotoliul de la business class timp de 8 ore, când după șampanie și whiskey, poate sa moțăie liniștit. Îi e frică să nu i se înmâneze rechemarea definitivă cu încheierea misiunii în USA. Neam de securiști notorii, și el și ta-su, și fină-su, și toți ai lor !

23 mai 2019 10:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.