Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Marți, pe drumul spre Craiova si înapoi, am fost obligat să-mi petrec ziua în compania radiourilor și a peisajelor. Știti ce m-a șocat în Craiova? Ploaia de polițiști! Erau mai mulți decît pomi înverziți! Din 10 în 10 metri, oamenii Poliției erau pe post de stîlpi de decor. Vă imaginați că n-am încercat să-i depistez și să-i număr pe cei în civil. Riscam să ajung într-un stîlp adevărat. Dar ploaia de polițiști cu rol de milițieni m-a trimis cu gîndul la convoaiele lui Ceaușescu și la servilismul celor de la MAI. Se strofocau să-i arate cît de protejat este. Ei bine, în loc de Ceaușescu, în Craiova a apărut convoiul cu Iohannis, cîrnațul de mașini care îl poartă dus-întors pe cele două văi faimoase ale României (Valea Oltului și Valea Prahovei) spre nevestica lui dragă cu rău de București. Ce făcea Iohannis la Craiova?

Se făcea că își lansează o carte frumos tipărită. Dar fără conținut. Pe președintele României l-a lovit dorul și dragul de plimbare prin țară. Credeți că România îl aștepta ca pe Marin Preda ? Românii tînjesc după o carte a lui Iohannis ca subsemnatul după una a lui Erdogan, scrisă și tipărită în limba turcă.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.