Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Devăluiri halucinante cu mai puțin de o săptămână înaintea alegerilor europarlamentare. Liviu Dragnea a aflat cum poate scăpa de pușcărie. Mai mult, s-a aflat și numele următorului greu din politică ce va ajunge în spatele gratiilor.

Șoc total pe scena poltică. Se joacă cu cătușele pe masă. Liderul ProRomânia, Victor Ponta, aruncă bomba. Acesta spune că Liviu Dragnea a contribuit decisiv la extrădarea lui Radu Maăre din Madagascar. Mai mult, Ponta spune că Dragnea știe cum să scape de pușcărie și că Darius Vâlcov va fi următorul greu din politică ce va ajunge în spatele gratiilor.

Integral pe CapitalComentarii

Gigi Berlogea Iar scapa, bre? De cand il tot banuiti ca scapa, nu v-ati plictisit? "Reati ai dreaq de damblagii cu un singur neuron, si ala tuflit!

23 mai 2019 15:27

pedelistul ...liberal Tradatorul de Ponta, ofiter acoperit al SIE, dovedit ca...atare de capo di tutti capi, cel mai ...mare in grad securist ajuns vreodata Presedinte, ar trebui sa stie despre .."ce si cum" ! Da`...de data asta isi da doar cu ......presupusu` ! Vorbeste si el pt ca nu mai are ce zice !

23 mai 2019 13:49

MOS ION ROATA DOTTORE PLAGIATORE stie tot! El are ochi si urechi ... albastre si totdeauna este ... bine informat! Apropos, mai schimba-ti costmul de haine ca miroase a ... COCOS! Roag-o pe LENUTA sa te sponsorizeze cu ... o noua garderoba! Cunoscatorii stiu de ce!

22 mai 2019 16:37

Edy Hainagiu Lui Radu Mazare i se va taia imprejur, iara pielitza i se va trimite prietenului lui Morgentsern din tzara sfanta, care râde cu kur...tea!

22 mai 2019 16:03

Edy Hainagiu Dragnea este asetul cel mai important al SRI-ului, iata de ce nu ve-ti scapa de el !!!

22 mai 2019 15:59

Bai loaze penale! In tara asta ne mai ocupam si de altceva in afara de infractori! PENSII SPECIALE, Legi speciale pentru adormitii poporului din parlamentul rusinii, justitie la televizor, ceva care sa aduca bunastare Romaniei si romanilor de rand facem si noi? Incercam sa ne aducem din strainataturi romanii inapoi acasa? Sau tot la legi hotesti facute de HOTI pentru alti HOTI ne sta mintea!

22 mai 2019 15:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.