Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Șoc total în PSD. Liviu Dragnea nu mai are scăpare. Șeful social democraților va pierde totul în mai puțin de o săptămână. Anunțul a fost făcut și totul se va decide după condamnare.

Jocuri la cel mai înalt nivel pe scena politică. Șeful PSD, Liviu Dragnea, nu mai are nicio scăpare. Își va pierde toate funcțiile în mai puțin de o săptămână. Anunțul a fost făcut de liderul Pro România, Victor Ponta, care a devăluit și viitorul nume al președintelui PSD. Acesta va fi Marian Oprișan, șeful PSD Vrancea.

Integral pe CapitalComentarii

Fara HOTIE ajungem departe! Canalul Dunare - Bucuresti, trebuie terminat cu cineva! Sper sa vina ziua in care jigodiile PSD-iste cu al lor guvern DOCIL care faulteaza Romania ceas de ceas, care fac legi speciale care sa-i protejeze pe HOTI, sa-i scape de LEGE si de puscarie, care fura bugetul tarii si-ngrasa godacii psd cu PENSII SPECIALE, sa mearga frumos incolonati, in frunte cu seful de santier Liviu DRACnea, spre puscariile lagare lagarele de munca. Bineinteles,condamnarile sa fie de la 25 de ani de munca silnica in sus.Iar jigodiile care fug in ,,exil politic,, sa primeasca pe viata. ASA LEGI TREBE SA FACEM SA SALVAM TARA SI PE NOI TOTI. FARA HOTIE ERAM DEPARTE ACUM!

22 mai 2019 15:19

Marin Daca justiția română nu își va face treabă să-l condamne definitiv pe Dragnea se va ajunge in stradă.

22 mai 2019 15:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.