Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Casele de sondare CURS și Avangarde sunt singurii operatori acreditați de Biroul Electoral Central pentru a face exit-poll-uri la alegerile europarlamentare de duminică, 26 mai, potrivit unei decizii oficiale. Potrivit informațiilor G4Media.ro, nici un partid de opoziție nu a comandat un exit poll.

Datele exit-poll-urilor vor fi prezentate simultan la mai multe posturi tv și site-uri de știri, duminică la ora 21.00, imediat după încheierea votului.

În paralel însă, Biroul Electoral Central (BEC) va începe să prezinte date provizorii, pe măsură ce operatorii din secțiile de vot vor transmite către BEC datele din secții. Practic, primele date provizorii vor fi transmise de BEC imediat după ora 21.00 și vor continua să fie prezentate în timp real pe site-ul oficial al Biroului Electoral Central, după cum au explicat reprezentanții BEC pentru G4Media.ro.

Integral pe G4media.roComentarii

Sondaje facute de slugoii PSD-ului Despre sondajele CURS: Patron C.U.R.S SRL - Iosif Buble, fost reporter Latrina3 si sotul deputatei PSD, Adriana Diana TUŞA. Acelasi personaj, Iosif Buble care detine si stiripesurse.ro. In legislatura 2012-2016, Iosif Buble s-a perindat de la PNL la PDL si inapoi, ca mai tarziu sa negocieze trecerea la PSD cu Liviu Dragnea in schimbul sustinerii PSD cu "stiri de bine" pe stiripesurse.ro Prin aceste sondaje se manipulează masa de votanți: cei care ar vota pt un partid cu rezultate slabe în sondaj se simt dezarmați, cei care sunt nesiguri, dar ar vota un partid cu șanse slabe nu se mai duc la vot fiindcă oricum nu are rost, iar cei nesiguri, dar fără preferințe vor vota partidele cu cele mai mari șanse de câștig, pe principiul turmei, să fim cu cei puternici. Din lipsa calităţii propriilor produse, CURS se pune-n slujba oricui plăteşte şi furnizează rezultate "periate". Sigur, CURS nu este chiar de de nivelul lui "Sociopol" (Mirel Palada), "Avantgarde"(Marius Pieleanu) sau CCSB(fam. Voiculescu), care nu sunt decât oficine de PR. CURS mai încearcă să vândă sondaje, dar face şi "servicii" de PR clienţilor.

22 mai 2019 15:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.