Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Duminică poți să faci bani buni de pe urma alegerilor europarlamentare. Bookmaker-ii au anunțat cotele pentru alegerile europarlamentare, iar oferta este una generoasă.

O casă de pariuri oferă cotă de 1,2/1 pentru ca PSD să câștige cele mai multe voturi (pui 100 de lei, dacă PSD câștigă, câștigi și tu 120 de lei). O altă casă de pariuri arată 1,3/1 pentru PSD.

PNL are o cotă mare pe victoria în alegerile europarlamentare de 4/1 (pui 100 de lei pe PNL, câștigi 400 de lei). USR+PLUS are cotă de 8/1, ALDE – 30/1 și Pro România 40/1.

Integral pe NewsweekComentarii

Diaspora românească - batjocura pesediștilor Pesediștilor le displac oamenii liberi, care vor să trăiască pe picioarele lor. Ei mențin zone întregi în sărăcie și oamenii dependenți de statul controlat de ei. Că PSD ține România în subdezvoltare, nu mai e nicio surpriză pentru nimeni, cum nu e nicio surpriză că acest lucru a pus România pe primul loc în topul migrației din motive economice.Doar în 2017, primul an al guvernării PSD-ALDE, au părăsit România 219.327 de români, cel mai mare exod din ultimii ani.

22 mai 2019 15:45

USR USR va câștiga alegerile,este pe primul loc. E ținut în umbră de PSD și PNL cu sondaje comandate,in realitate este pe primul loc.

22 mai 2019 15:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.