Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat miercuri, la Bacău, că va merge duminică la urne şi va vota atât pentru alegerile europarlamentare, cât şi pentru referendum, subliniind că este un susţinător al statului de drept şi al independenţei justiţiei.

Este o nouă poziționare diferită a Vioricăi Dăncilă, numărul doi în PSD, față de Liviu Dragnea, care în ieșirile de până acum a încercat să minimalizeze referendumul pe justiție convocat de președintel Klaus Iohannis.

„Da. Voi participa duminică la vot şi voi vota la ambele, şi pentru alegerile europarlamentare, voi vota pentru imaginea României, voi vota pentru câştigarea demnităţii României (…) Voi vota şi pentru referendum. Aşa cum am spus de fiecare dată, sunt un susţinător al statului de drept, al independenţei justiţiei, dar şi al drepturilor cetăţenilor, pentru că şi acest lucru trebuie să îl avem în vedere de fiecare dată şi între toate trebuie să existe un echilibru”, a afirmat Dăncilă.

Integral pe G4media.roComentarii

Kuminecăturile Gemene Deci evident la alegerile Eurovizionare Miorița nu va vota pentru Konchita Wurst. Va vota și la referendum dar ecce posibil să NU fie pentru diminuarea puterii propriului guvern... Un guvern puternic evident poate susține mai ușor toate cele necesare așa cum socotește de la caz la caz, de ce ar renunța la vreun drept constituțional? Să ajungă mai ușor la mâna Inchiziției unui dicktator care stă aplecat în poziția strategică și recită poezia "Statul de drept" ca un pionier repetent...

23 mai 2019 9:41

MOS ION ROATA Sigur, optiunea de a vota la referendum este a fiecarui individ matur, indiferent de capacitatile "telectuale" a fiecaruia! Problema este alta! INTREBARILE FORMULATE PENTRU REFERENDUM INCALA PRINCIPIILU CONSTITUTIEI ROAMNIEI! Deci, a merge si a vota la referendul este sinonim cu a vota impotriva prevederilor si principiilor constitutionale! Asa ca : "Nu te cpune cu mintea prostului ca este odihnita"!

22 mai 2019 17:21

Marin Ai aflat tu ceva de ai curajul asta, hai nu ne spui și nouă? Ți-a șoptit cineva ceva despre condamnarea lui Dragnea?

22 mai 2019 16:43

Soroșistu,#Rezistacu,Securistu,Masonu.din Statu Paralel...și cum o mai vrea Dragnea să-mi zică GATA COCOANĂ DĂNCILĂ, DACĂ DRAGNEA NU INTRĂ LUNI 27 Mai LA PUȘCĂRIE Î-ȚI V-A RUPE GÎTU !.... Ca lui Grindeanu și Tudose...Deja ți-a dat Cartonaș Galben !....Așa că Dragi Romăni vedeți cît de important sunt aceste Alegeri si acest Referendum....Mergeți și votați căCI pînă și cei 5 Judecători de la ÎCCJ așteaptă verdictul votului....Cei ce produc mult la Bugetul țării ARDELENII, BĂNĂȚENII, BIHORENII, BUCUREȘTENII, MARAMUREȘENII.....MERGEȚI ȘI VOTAȚI ....SĂ NU VĂ MAI DIJMUIASCĂ DRAGNEA BANII....SĂ VĂ TAIE BUGETELE MARILOR ORAȘE ȘI SĂ DEA LA SUBVENȚIA PARTIDELOR, LA PENSII SPECIALE, SALARII NESIMȚITE, AUTOSTRADA ^SUDULUI^ (adica București-Alexandria....)...MERGEȚI ȘI APĂRAȚI-VĂ MUNCA ȘI SUDOAREA MUNCII VOASTRE DE HOȚII Mitici RĂGĂȚENI....

22 mai 2019 12:55

Si cum isi va recastiga Romania demnitatea cu penalii PSDisti in frunte?!

22 mai 2019 12:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.