Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mai sunt câteva zile până la alegerile europarlamentare care ar putea schimba ierarhia pe scena politică românească. În anii în care a performat din punct de vedere politic, PSD a obținut în alegeri scoruri de peste 37% și doar de două sau trei ori în istoria sa a pierdut poziția de lider în preferințele electoratului, spune sociologul Barbu Mateescu pentru Republica.
Acum însă, sondajele de opinie îl creditează cu scoruri de sub sau ceva peste 30% - un prag psihologic în funcție de care mentalul colectiv e tentat să judece forța pe care o mai are astăzi cel mai influent partid al României postrevoluționare.

Integral pe RepublicaComentarii

Unu care nu voteaza E groasa la curul pizdeilor, adevăratul procent pe care PSD îl va obține este de 18-19 %. USR 24-25 și PNL peste 30%. Asta e adevăratul scor nu sondaje fictive făcute de jmecherie in spatele ușilor închise.

22 mai 2019 15:52

Tara incalecata de hoti si condamnati penali Mi-am dorit foarte tare să cred că lucrurile se vor linişti. Că manipularea, minciuna şi agresivitatea vor înceta. Că ne vom întoarce la normalitate şi decenţă. M-am înşelat. Avem partidele lui Dragnea, televiziunile lui Dragnea şi guvernul lui Dragnea. Riscăm să devenim ţara lui Dragnea. România legilor lui Iordache, a justiţiei lui Nicolicea şi Şerban Nicolae şi a guvernului doamnei Dăncilă este o Românie iliberală care în ultima vreme pare să fie condusă în stil mafiot. România e a celor mulţi şi cinstiţi, care aşteaptă o ţară condusă pentru binele tuturor, şi nu doar pentru binele şefului PSD, al celor 73 de puşcăriaşi şi al celor care se tem de lege”

22 mai 2019 15:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.