Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liviu Dragnea spune că va analiza situaţia Vioricăi Dăncilă în ce priveşte relaţia ei cu partidul, după alegeri. Relația dintre cei doi a fost afectată de refuzul premierului de propune restructurarea guvernamentală sau de a aproba modificarea cvorumului la referendum.

Președintele PSD Liviu Dragnea a pus pe tapet, pentru prima dată, ideea unei evaluări a premierului Viorica Dăncilă după alegerile europarlamentare din 26 mai.

Întrebat la ”Adevărul Live” în ce relații este cu Dăncilă, Dragnea a răspuns: ”Eu am relaţii personale cu femeia pe care o iubesc. Nu discut despre relaţii personale”. Dragnea a adăugat însă că, până acum, Dăncilă a fost un premier bun, iar o discuție va avea loc după alegerile pentru Parlamentul European, transmițându-i însă sfatul de a nu uita pentru ce a fost numită în funcție. „Analizăm după alegeri, dar nu numai pentru dumneaei, e un sfat al meu pentru orice care ajunge întâmplător şi temporar într-un guvern. Să nu uite pentru ce a fost pus acolo, a fost pus acolo să implementeze un program de guvernare susţinut covârşitor de către români. Dacă fiecare membru al guvernului ţine minte acolo şi nu consideră că ajungând într-un post de ministru a doua zi i-a crescut şi capul, atunci o să fie un ministru bun şi eficient”, a răspuns Dragnea, întrebat care sunt relaţiile PSD cu premierul. ”Dacă o să se preocupe de altceva, atunci n-o să fie un ministru bun pentru că nu-şi mai capacitează toată enegia şi priceperea pe domeniul pe care ar trebui să îl coordoneze”, a completat liderul PSD. De fiecare dată când Liviu Dragnea a trecut la evaluarea premierilor PSD, invocând respectarea programului de guvernare, rezultatul a fost schimbarea acestora din funcție.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.