Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Europarlamentare? Referendum? Nu. Pe 26 mai, lucrurile devin extrem de simple. Nu votăm candidaţii partidelor pentru Bruxelles, nu votăm nici „Da“ sau „Nu“ la întrebările propuse de preşedintele Klaus Iohannis la referendum, ci votăm soarta lui Dragnea. Laşitatea completului Curţii Supreme, care trebuia să dea luni o pronunţare în cazul angajărilor fictive de la Teleorman, ne transformă pe toţi în judecători pe 26 mai. Pe cale de consecinţă, avem de ales: să votăm împotriva lui Dragnea, să votăm în favoarea lui Dragnea sau să ne comportăm ca judecătorii de la Curtea Supremă, adică să zicem pas şi să aruncăm responsabilitatea condamnării sau achitării liderului PSD ălora (Curtea Supremă sau Curtea Constituţională).

Integral pe AdevărulComentarii

Romania incalecata de hotii lui dracnea Romania este distrusa caramida cu caramida de un grup de oameni cu probleme penale, care a luat-o prizoniera. PSD-ALDE nu mai pot invoca legitimitatea alegerilor cat timp nimic din ceea ce au promis nu pun in practica, in timp ce singura lor preocupare este sa distruga Justitia, ceea ce nu au spus in campanie, deci nu a fost mandatat de electorat. Grupul de penali care conduce Romania va incerca sa demonizeze Europa si sa ne indeparteze de ea. Ajutat de instrumentele sale de propaganda DCNEWS, antenna 3 Romania Tv,,etc, va minti si va manipula, asa cum a manipulat in privinta acordului primit de Tudorel Toader de la Comisia de la Venetia in privinta OUG 92. Indiferent ce vor inventa, indiferent ce vor toca, adevarul este ca Parlamentul European, Comisia Europeana, UE in ansamblul sau si Comisia de la Venetia pun la colt Guvernul Romaniei pentru a proteja Romania de actiunile ticaloase ale acestuia. Nu Romania este vizata, ci cei care o conduc.

22 mai 2019 15:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.