Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Magistraţii Curţii de Apel Cluj au respins, marţi, solicitarea de iniţiere a procedurii de revocare a Liei Savonea din funcţia de preşedinte al CSM, nefiind întrunită majoritatea cerută de lege, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al Curţii de Apel Cluj transmis, marţi, Adunarea Generală a instituţiei s-a întrunit la solicitarea unei treimi din numărul judecătorilor.

„La sediul Curţii de Apel Cluj s-a întrunit, marţi, Adunarea Generală a Judecătorilor, la solicitarea unei treimi din numărul judecătorilor Curţii de Apel Cluj, pentru discutarea iniţierii procedurii de revocare a doamnei judecător Lia Savonea din funcţia de membru ales în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii. Solicitarea a fost respinsă, întrucât nu a fost întrunită majoritatea cerută de lege”, se arată în comunicat.

Integral pe MediafaxComentarii

Justitia ,,dresata" de tudorel toader pusa la ordinul lui DRACnea Fie şi acest simplu detaliu defineşte persoana Liei Savonea, devenită direct sau indirect aliata clanurilor penale. Interacţiunile sale cu reţelele infracţionale (soţul ei a fost tovarăş de afaceri cu faimosul infractor Cătălin Voicu) au făcut din Lia Savonea pradă uşoară pentru oameni ca Liviu Dragnea. Aşa se explică de ce a încercat să preseze CSM să dea publicităţii o scrisoare anti-UE, după Raportul MCV de anul trecut, care condamna PSD-ALDE pentru agresiuni repetate la adresa justiţiei independente.

21 mai 2019 21:36

Savonea, aliata clanurilor penale împotriva justiţiei Lia Savonea, sefa Consiliului Superior al Magistraturii. Ea e deja parte din sistemul Voicu de multa vreme. Este sotia avocatului Mihai Savonea, coleg de cabinet cu Catalin Voicu, capul unei autentice mafii din sistemul judiciar, aflat acum in inchisoare. Lia Savonea a demonstrat în nenumărate situaţii până acum că este „combinatoarea” clanurilor penale la vârful Justiţiei. A acţionat doar în direcţia dorită de infractori ca Liviu Dragnea, a „înjurat” Europa în comunicate forţate la CSM, s-a făcut preş în faţa lui Dăncilă şi i-a trădat pe tinerii magistraţi care au ales să protesteze în stradă pentru Nu întâmplător, magistraţii de la Curtea de Apel Braşov au realizat în cele din urmă că Savonea este aliata oricui numai a magistraţilor nu. Şi astfel au decis să ceară îndepărtarea ei din fruntea CSM. meseriei lor.

21 mai 2019 21:31

tudorel toader arhitectul demolarii statului de drept Alina Ghica, judecatoarea care i-a dat castig de cauza lui Liviu Dragnea si a suspendat completurile de 5, este prietena Liei Savonea, care o tine vicepresedinta a CAB cu delegari de cate 6 luni. Prin reteaua Voicu din CSM se mai invarte Simona Marcu, sotia avocatului Gil Vasile, care a luat de la Tel Drum, intre 2011 si 2017, jumatate de milion de lei pentru servicii avocatiale (niciun conflict de interese, evident). De cand Marcu e presedinte CSM, Consiliul respinge acuzatiile ca Dragnea ar fi incalcat independenta justitiei, chiar si atunci cand i-a amenintat explicit pe procurorii DIICOT. In schimb, Marcu a cerut anchetarea procurorului general Augustin Lazar pentru pozitiile publice privind OUG 13.

21 mai 2019 21:29

ce mecla! urata cu spume

21 mai 2019 21:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.