Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul PMP, Eugen Tomac, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă la Suceava, că prezenţa lui Traian Băsescu ca eurodeputat la Bruxelles ar fi ''cel mai mare câştig pentru România'', dar ar ajuta şi UE, cât şi Republica Moldova, în condiţiile în care este ''un bun politician'', cunoaşte toţi liderii europeni şi realităţile europene.

''Traian Băsescu este, de departe, cel mai bun politician, care cunoaşte cel mai bine realităţile europene şi prezenţa domniei sale la Bruxelles ar ajuta foarte mult atât UE, cât şi România (...) Avem foarte puţini politicieni experimentaţi în ceea ce priveşte realităţile europene (...) Cel mai mare câştig pe care îl poate avea România în UE ar fi prezenţa preşedintelui Băsescu la Bruxelles. A fost zece ani în Consiliul European, a semnat tratatul de aderare la UE, în 2005, a semnat tratatul de la Lisabona în 2007, cunoaşte toţi liderii UE (...) Pentru România ar fi un avantaj extraordinar dacă preşedintele Băsescu ar pleca la Bruxelles'', a spus Tomac.

Totodată, el a spus că Băsescu va sprijini în continuare Republica Moldova în demersul său de aderare la UE, aşa cum a făcut-o în cei zece ani cât a fost preşedintele României.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Pute Acest Tolomac spune doar idiotenii ,ar fi acolo inca o javra imputina inculta ,scarboasa si hoata ,oare cat mai ducem acest tatar tampit in carca !!

22 mai 2019 7:33

Thomas Cunoaste un rahat cu apa rece....... Un securist nenorocit, pus de servicii si ambasade doua mandate Presedinte al Romaniei......Pentru a permite intrarea "externului" in toate domeniile profitabile ale Romaniei, cu acte in regula sau la presiuni... A promis ca nu pleaca de la Primaria Capitalei, iar in pasul doi, deja era la prezidentiale..... Sa fim seriosi domnule Tomac.....

22 mai 2019 0:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.