Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fernando Varela (31 de ani) a refuzat să-şi prelungească contractul cu PAOK Salonic şi va pleca în MLS, anunţă cotidianul elen Sport Time. Fundaşul central a refuzat un salariu de 3.5 milioane de euro, pe care l-ar fi încasat în următorii trei ani, iar conform sursei citate îşi va continua cariera în America de Nord. În MLS mai evoluează Alexandru Mitriţă (New York City FC) şi Andreas Ivan (NY Red Bulls)

Varela a avut un salariu anual de 500.000 de euro la PAOK, dar acum i-a solicitat patronului Ivan Savvidis un salariu de 1.5 milioane de euro pe sezon. Patronul rus i-a oferit în ultimă instanţă 3.5 milioane de euro pe trei sezoane, dar Varela a refuzat. La ultimele negocieri, Varela a cerut 4.5 milioane de euro pentru a rămâne. Fundaşul va pleca gratis de la PAOK. Din informaţiile ProSport, Fernando Varela a mai avut oferte din China şi Arabia Saudită.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.