Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Eurocandidatul PSD Tudor Ciuhodaru a afirmat, marți, că unul dintre obiectivele sale este redeschiderea Institutului Cantacuzino, care ar putea să asigure din nou vaccinuri românești asupra cărora să nu planeze controverse.

"Un proiect pe care l-am trecut cu greu prin Parlamentul României, primind amenințări multiple, pentru că era Big Pharma în spate și interese mari imobiliare: deschiderea Institului Cantacuzino. De ce nu am avea vaccinurile ieftine, la timp, sigure în România? Să nu mai ridice nimeni nicio problemă de teoria conspirației, că sunt făcute pentru a-i îmbunătăți pe alții.

Un institut de un asemenea prestigiu care este în rețeaua institutelor Pasteur, care produce lucruri unice în lume, Cantastimul și Polidinul, ca imunomodulatori, care pe vremea când eram eu rezident antitetanosul costa 30 de bani. Acum nu vreți să știți cât costă și de unde este adus", a spus Tudor Ciuhodaru, în interviul acordat jurnalistei Sabina Iosub, pe pagina de Facebook Be EU.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.