Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ovidiu Ioan Silaghi a fost ministru pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Comerț, Turism și Profesii Liberale, apoi ministru al Transporturilor. Din perspectiva de candidat ALDE la alegerile europarlamentare, analizează situația economică și spune care este viziunea sa pentru Europa.

Ce spun sătmărenii despre candidatura dumneavoastră la europarlamentare?

Ovidiu Ioan Silaghi: Aspectul potrivit căruia sunt singurul candidat sătmărean pe o poziție eligibilă pe listele candidaților la alegerile europarlamentare din acest an, nădăjduiesc că le conferă încredere sătmărenilor că doleanțele și așteptările lor vor fi îndeplinite atunci când un sătmărean depune toate diligențele necesare pentru a le reprezenta interesele la Bruxelles. Afirm asta cu trimitere la impresiile desprinse din interacțiunea cu sătmărenii în cadrul activităților de campanie electorală “door to door” derulate în județul Satu Mare, dar și din feedback-ul de încurajare și susținere de care am avut parte în cadrul întâlnirilor cu cetățenii în spații publice precum și în cadrul altor evenimente și dezbateri electorale. Măgulitor a fost să constat că sătmărenii fac vorbire de realizări la care mi-am adus aportul și care nu au fost uitate, atât din postura de ministru pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Comerț, Turism și Profesii Liberale în Guvernul Tăriceanu cât și din cea de ministru al Transporturilor în Guvernul Victor Ponta. Menționez aici demararea demersurilor pentru Centura Satmarului, finalizarea lucrărilor la podul de la Moftin cât și recunoașterea mea ca artizan al Șoselei de Ocolire a Sătmarului, una din cele mai mari și esențiale investiții din municipiul Satu Mare. Atunci s-a procedat la transformarea segmentului de drum județean Satu Mare-Odoreu-Apă în drum național pentru a fi modernizat. Așa încât nu pot decât să spun că cele menționate mă fac pe deplin responsabil și conștient de misiunea asumată pentru sătmăreni, pentru România !

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.