Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Klaus Iohannis a fost tras de mânecă și admonestat de un fost liberal de vază în legătură cu așa numita „campanie populistă în care implici Justiția și instituțiile statului“. Într-o scrisoare deschisă postată pe Facebook, Aristotel Căncescu scrie și că ar fi cazul ca președintele României să-și dea demisia pentru că ar fi fost promovat în această funcție de niște “penali”.

„Către Președintele României, Klaus Johannis,

Ca fost președinte al Ligii Aleșilor Locali ai PNL – și, ca unul dintre cei trei care te-au sprijinit să preiei conducerea PNL, poziție din care ai devenit apoi, automat, candidat la președinția României- îți cer să încetezi această campanie populistă în care implici Justiția și instituțiile statului.

Integral pe CotidianulComentarii

Cotidianul lui Nistorescu, bineinteles Pupincuristul PSD-ist de serviciu.

21 mai 2019 21:12

Aristotel Cancescu insusi a avut serioase probleme penale Asa ca las-o balta, canta la alta masa!

21 mai 2019 21:11

Ecce Kurrupt Ce afirmație ridicolă! Cu toții știm ce înseamnă cuvântul "Normal". Klaussfinkter Wurst Johannis ecce neprihănit și el se va screme până la ultima picătură de diarie să facă treaba bună până la capăt în slujba majorității covârșitoare de 8,333 procente a românilor altfel.

21 mai 2019 19:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.