Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Asociaţia Coaliţia pentru Economia Digitală solicită primului ministru Viorica Dăncilă şi liderului PSD Liviu Dragnea implicarea pentru reglementarea cât mai rapidă a serviciilor de rideshareing şi e-hailing, disponibile pe piaţa din România.

În scrisorile deschise adresate acestora, adresate în scopul „prevenirii unei crize care poate avea efecte extrem de grave atât asupra cetăţenilor, cât şi asupra economiei româneşti”, Asociaţia afirmă că modificările aduse legii 38/ 2003, intrate în vigoare săptămâna trecută, împreună cu lipsa unei reglementări specifice pentru industria de ridesharing şi e-hailing au creat o criză în domeniul serviciilor de transport alternativ, criză care se adânceşte pe zi ce trece. Potrivit scrisorilor, modificările aduse legii taximetriei au dus la numeroase abuzuri, mulţi şoferi ai Bolt, Clever şi Uber fiind amendaţi de poliţie şi luându-se împotriva lor măsura confiscării plăcuţelor de înmatriculare pentru o perioadă de 6 luni.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.